Maioneza din galbenusuri

de Andra_Constantinescu in Sosuri, 28 Aug 2015 | 3309 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

28.08.2015, 10:32

-Licurici- 1

28.08.2015, 10:56

MOKUSKA 1

28.08.2015, 11:50

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 12:51

Super!

MotanLaOale 1

28.08.2015, 12:52

- Andreea - 1

28.08.2015, 17:13

Panacris 1

28.08.2015, 20:23

Rocsi 1

28.08.2015, 20:59

Eu mereu o fac cu galbenusuri fierte si crude, fara albus

Andra_Constantinescu 1

28.08.2015, 22:24

Uite ca gasesc si eu pe cineva care o face tot ca mine . Mersi Rocsi!

Andra_Constantinescu 1

28.08.2015, 22:24

Multumesc si celorlalti pentru aprecieri!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:54

nu am facut niciodata cu asa multe galbenusuri

diaconta 1

21.03.2016, 15:57

Eu o fac doar cu oua crude.De obicei nu folosesc prea multe oua,daca vreau mai multa,adaug putina apa rece si continui sa pun ulei pana se ingroasa din nou.
Foarte bine arata maioneza ta

diaconta 1

21.03.2016, 15:57

Adica cu galbenusuri crude ca nu-mi place cu albus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire