Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Andra_Constantinescu in Sosuri, 28 Aug 2015 | 3309 vizualizari
Bya Ralu 1
-Licurici- 1
MOKUSKA 1
Satisfyyourcravings 1
Super!
MotanLaOale 1
- Andreea - 1
Panacris 1
Rocsi 1
Eu mereu o fac cu galbenusuri fierte si crude, fara albus
Andra_Constantinescu 1
Uite ca gasesc si eu pe cineva care o face tot ca mine . Mersi Rocsi!
Multumesc si celorlalti pentru aprecieri!
Rahela Velicu 1
nu am facut niciodata cu asa multe galbenusuri
diaconta 1
Eu o fac doar cu oua crude.De obicei nu folosesc prea multe oua,daca vreau mai multa,adaug putina apa rece si continui sa pun ulei pana se ingroasa din nou. Foarte bine arata maioneza ta
Adica cu galbenusuri crude ca nu-mi place cu albus
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
pe 27.06 la 17:54
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Ramonaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgianab17 1
erikka1 1
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!