Maioneza din galbenusuri

de Andra_Constantinescu in Sosuri, 28 Aug 2015 | 3953 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

28.08.2015, 10:32

-Licurici- 1

28.08.2015, 10:56

MOKUSKA 1

28.08.2015, 11:50

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 12:51

Super!

MotanLaOale 1

28.08.2015, 12:52

- Andreea - 1

28.08.2015, 17:13

Panacris 1

28.08.2015, 20:23

Rocsi 1

28.08.2015, 20:59

Eu mereu o fac cu galbenusuri fierte si crude, fara albus

Andra_Constantinescu 1

28.08.2015, 22:24

Uite ca gasesc si eu pe cineva care o face tot ca mine . Mersi Rocsi!

Andra_Constantinescu 1

28.08.2015, 22:24

Multumesc si celorlalti pentru aprecieri!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:54

nu am facut niciodata cu asa multe galbenusuri

diaconta 1

21.03.2016, 15:57

Eu o fac doar cu oua crude.De obicei nu folosesc prea multe oua,daca vreau mai multa,adaug putina apa rece si continui sa pun ulei pana se ingroasa din nou.
Foarte bine arata maioneza ta

diaconta 1

21.03.2016, 15:57

Adica cu galbenusuri crude ca nu-mi place cu albus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
1000 de insule