Maioneza de post

de Lau in Mancaruri de post, 25 Feb 2018 | 10187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zeama de la 1 conserva naut
  • 1 lingura mustar
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare
  • 300 -400 ml ulei
  • usturoi
  • 1 varf cutit turmeric
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Intr-un vas adaugam apa, sare, mustarul si zeama de lamaie, turmeric.

Incepem sa mixam la viteza mica, adaugand treptat uleiul in fir subtire, mixand continuu, pana ce ajungem la consistenta dorita.

Se poate adauga usturoi pisat, granule, chili dupa gust.

Se poate folosi la oricare din mancarurile care se foloseste maioneza cu oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu gogonele murate