Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 32836 vizualizari

COMENTARII (16)

adry88 1

20.05.2011, 16:48

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 16:59

multumesc?!

RuxyRux 1

20.05.2011, 17:08

Arata senzational...eu o fac numai cu oua fierte...nu suport ideea de ou crud iar cu smantana nu am facut niciodata...mersi de idee scumpa mea!

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 17:19

Drag Fluturas ....

Lau 1

20.05.2011, 17:52

interesant

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 18:00

Lau

Corinuta 1

20.05.2011, 19:02

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 19:09

Rocsi 1

20.05.2011, 20:21

nu am facut niciodata

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 21:13

nici eu pana acum!

divainbucatarie 1

22.05.2011, 17:58

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 21:14

interesanta reteta, imi place arata foarte bine..............

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

Tajin 1

09.10.2021, 19:50

Pentru maioneza de casă, amestecați mai întâi gălbenușurile, muștarul, sarea și piperul. Adăugați uleiul picătură cu picătură în timp ce bateți constant cu un tel pentru a crea emulsia.
Apoi adăugați încet restul de ulei, biciuind continuu. În cele din urmă, condimentați cu oțet sau lămâie.
În cazul că se taie, ia apă minerală gazoasă.

COMENTEAZA