"Maftoul "cu pui- specific Palestinei

de Mihaela11_jo in Pui, 26 Noi 2010 | 9803 vizualizari

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

26.11.2010, 22:49

Traditie, traditie, traditie...exceptional!

nadina73 1

27.11.2010, 00:36

aziz 1

27.11.2010, 00:40

azi a fost vineri e de inteles de ce maftoul

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 01:04

Pai nu veniti la masa?????

Sidy 1

27.11.2010, 07:58

Cum sa nu venim, mai ales ca n-am mancat o asemenea bunatate pina acum Dar sti ca e consistenta soro.

florian 1

27.11.2010, 10:50

"se prepara la ocazii deosebite ,cum ar fi nuntile si funeraliile"...tot o jale...şi-ntr-un caz şi-n ălălalt!
Bravo! ai cinci furci pentru răbdare şi inedit!

gaby_duceag 1

27.11.2010, 11:16

)))))))))))

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:07

ma incanti cu preparatele tale................

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 14:49

Draga Florian, stii axiomele ???:"Nu am aflat ce este fericirea decat in momentul in care m-am casatorit. Dar atunci era deja prea tarziu...",
"Verighetele: cele mai mici catuse din lume..."
"Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar , ar fi si ei casatoriti..."
In definitiv"Toate femeile sunt bune: bune de nimic sau bune la ceva..."
Un zambet pentru sfarsitul de saptamana

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 14:55

Multumesc Medi; bancurile sunt si pentru tine

florian 1

28.11.2010, 10:03

...te căsătoreşti ca să treci mai uşor peste problemele, nenorocirile şi catastrofele...pe care...altfel nu le aveai...!
...sper să se înţeleagă că noi glumim aici...eu unul sunt un familist convins!

Mihaela11_jo 1

28.11.2010, 23:08

Bineinteles
Dar cu stressul in care traim mai avem nevoie si de putina destindere

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:45

Sylvia 1

14.03.2011, 20:52

Exelenta reteta, foarte interesanta, imi place

Mihaela11_jo 1

16.03.2011, 08:10

Multumesc Sylvie

adasev12 1

16.03.2011, 08:29

super prezentare poze f expresive si convingatoare produsul final chiar arata excelent... desi sun acam complicat.... ....bravo

Lau 1

16.03.2011, 08:42

Mihaela11_jo 1

17.03.2011, 16:24

Ada e o reteta putin mai laborioasa, dar nu atat de complicata pe cat suna
Sufletista

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel