Madlene cu nuca si visine

de Merisor in Dulciuri, 16 Dec 2015 | 5135 vizualizari

COMENTARII (41)

Corinuta 1

16.12.2015, 16:13

Super arata, zici ca-s bijuterii!

Bunica 1

16.12.2015, 16:57

Multă răbdare ai!

Merisor 1

16.12.2015, 19:13

Va multumesc, dragilor!

Adi 1

16.12.2015, 20:49

Delicioase!

Andra_Constantinescu 1

16.12.2015, 21:20

Minunate sunt!

mirela0911 1

16.12.2015, 22:10

Ooo daaa! Minunată combinație!

miki_a 1

16.12.2015, 23:05

Tare mult imi plac cum ti-au iesit madlenele! Ce sa mai!!! Perfecte!

Merisor 1

16.12.2015, 23:16

Multumesc, fetelor! Multumesc, Adi!

Xandrinne 1

16.12.2015, 23:18

Ce faine-s!!

mena29 1

17.12.2015, 05:22

Delicioase!

Rocsi 1

17.12.2015, 10:48

Vreau si eu, ca tare imi plac

katty 1

17.12.2015, 10:52

Tare bine arate, ne faci pofta!

miki_a 1

17.12.2015, 11:51

Daca ai timp, sa-mi spui cum faci dulceata de visine (eu o fac in cantitati mai mari si iese inchisa la culoare din cauza caramelizarii). Ai un secret anume? Multumesc!

Merisor 1

18.12.2015, 07:46

Mikisor, eu fac doua feluri de dulceata de visine, una mai cursiva, in care fierb siropul, adaug visinele, dar nu le mai las sa fiarba mult, adica nu se leaga siropul asa ca la dulceata obisnuita. Pe asta o folosesc la prajituri. Nu prea ma impac cu compotul si de aia prefer sa fac dulceata.
Cealalta dulceata o fac obisnuit, fierb intai siropul pana se leaga bine, adaug visinele, mai las pe foc 15-20 de minute si gata.
Si bineinteles, adaug lamaie la ambele.
Sper ca am explicat bine Pup.

mihaelar63 1

18.12.2015, 15:18

Ce frumoase sunt Mai bine dau eu cafeaua

miki_a 1

21.12.2015, 23:41

Multumesc Meri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux a la Creme