Macrou la cuptor

de madi_marin in Peste, 13 Iun 2015 | 12291 vizualizari

 

Macroul este unul din peştii care ne plac. Este gustos , accesibil şi poate fi pregătit în multe feluri.

 

INGREDIENTE

  • 2 macrouri
  • 2 roşii mari
  • 2 felii de lămâie
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Peştii se curăţă, se spală şi se taie bucăţi.

Se pun bucăţile într-un castron termorezistent.

Usturoiul se taie feliuţe, roşiile bucăţele mici , feliile de lămâie la fel şi se pun peste peşte.

Se condimentează cu sare şi piper, se presară mărar tocat ,se acoperă cu apă şi se dă vasul la cuptor.

Peştele se întoarce o singură dată.

Se lasă la cuptor până scade lichidul şi peştele se rumeneşte frumos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor