Macrou cu sos la cuptor

de meosiris in Peste, 1 Aug 2009 | 15347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou ,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 100 g masline verzi,
  • 250g rosii in sos,
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • delikat
  • cimbru
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu sos la cuptor:

-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele.
-Apoi se taie ceapa si rosiile marunt.

-Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin delikat.
-se lasa sa fiarba cateva minute ...

-...apoi se toarna sosul peste peste si masline.Se introduce la cuptor la 170C pana este gata.

-Din cand in cand se mai scoate tava si cu o lingura se mai "arunca" putin sos peste macrou ca sa fie cat de cat acoperit cu sos.

-Scoatem pestele si il servim cu mamaliga si mujdei.
-Noua ne-a placut foarte,foarte mult.Si sosul e minunat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Laly 1

21.06.2010, 00:19

Daca este peste ma bag si eu,AI ALES CA ESTE CU MAMALIGUTA

meosiris 1

06.10.2010, 11:32

Sper sa va placa ! Noua ne-a placut la maxim aceasta reteta!

elena1988 1

24.02.2011, 09:39

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu garnitura de cartofi orientali