Macrou afumat cu struguri in lipie

de moi_miruna in Peste, 8 Feb 2012 | 5282 vizualizari

 

Ideala pentru iubitorii de peste!

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 2 pesti macrou afumat
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 strugure alb (sau negru pentru o diversitate de culori)
  • 4 lipii
  • 1 lamaie
  • 1/2 varza
  • salata verde
  • Pentru sos:
  • 1 cutie smantana
  • maioneza light Hellmann's
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat cu struguri in lipie:

Se taie foarte fin varza si salata verde, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca impreuna. 

Pestele se marunteste fin (nu inainte de a-i scoate toate oasele si pielita). Boabele de struguri se taie in jumatati.

Se amesteca impreuna toate ingredientele punandu-se la final si semintele decojite.

Sosul este compus din 4 linguri smantana la 2 linguri de maioneza.

Se asambleaza punand pe lipie sosul apoi umplutura si se ruleaza cu ajutorul unei folii alimentare (daca e lipie mica, singura nu sta).

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu struguri in lipie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat