Macaroane cu branza la cuptor

de Adinacarla in Paste, 29 Iun 2010 | 41163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Macaroane ( am avut in dulap mai multe pungi de macaroane incepute)
  • branza sarata
  • unt
  • 2 oua
  • masline maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza la cuptor:

Am fiert macaroanele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le-am scurs si le-am trecut sub jet de apa rece.

Am uns o tava cu unt.

Macaroanele le-am amestecat cu branza sarata iar apoi le-am asezat in tava.

Am batut ouale ca si pentru omleta si le-am amestecat cu putin lapte, branza si cateva masline maruntite ( prima data cand pun masline la macaroane...dar au fost bune).

Dupa ce am turnat peste macaroane compozitia de oua am bagat tava la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

04.07.2010, 23:37

nu mai sunt dar pentru tine cu mare drag as mai face o tava

ony 1

27.11.2010, 16:22

cred ca sunt tare bune,am s-o incerc si eu,azi am facut macaroane cu branza si stafide
http://img831.imageshack.us/img831/1482/dsc09532c.jpg

Adinacarla 1

29.11.2010, 13:01

multumesc ony.
arata forte bine macaroanele facute de tine...yam, yam.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dinozauri cu musli si sos de rosii