Lucskos sau varza cu carne

de danakarin in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2013 | 2794 vizualizari

 

Asa simpla si nesofisticata cum e, este una din retetele mele preferate. Zilele trecute mi s-a facut dor ....si iata rezultatul. Eu prefer la aceasta rețeta varza de vara, care nu e așa indesata...greu de găsit acuma :-) aici am cumpărat ceva care se cheamă Spitzkohl...si se potriveste de minune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g de pulpa de porc taiata cubulete
  • o varza
  • 100 ml de smantana
  • o lingura de faina
  • o lingura de marar tocat
  • o lingurita de cinbru tocat
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos sau varza cu carne:

Am pus la fiert intr-oala incapatoare carnea in aprox 1, 5 l de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic. Am indepartat spuma ce s-a  format la fierbere. Cand a fiert carnea pe jumătate, am adaugat varza taiata bucati, si am mai pus apa, cat sa acopere varza. Am fiert totul impreuna pana s-a inmuiat varza, am adugat sare, marar si cinbru. Daca va deranjeaza frunzele puteti pune si o tulpina de marar uscata care o îndepărtați la sfârșit. Am amestecat o lingura de faina cu 100 g de smantana groasa si am mai dat un clocot.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos sau varza cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anett 1

31.10.2013, 12:59

buuun buuun !

MIUTA 1

31.10.2013, 15:30

danakarin 1

31.10.2013, 21:23

Dragillor si dragelor ! E o plăcere sa vii seara acasă si sa găsești așa multe comentarii draguțe.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor, cu rasol afumat