Limonada

de diaconta in Bauturi, 7 Iul 2013 | 3308 vizualizari

 

Chiar daca e mai racoare afara,tot simt nevoia sa consum fructe.Dupa chec si îngheţată,am facut si o limonada foarte aromata si racoroasa.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litri apa de izvor
  • 200 g zahar
  • 3 lamâi
  • Zmeura,mure,coacaze roşii
  • Frunze de menta
  • Cuburi de gheaţa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada:

Am fiert apa cu zaharul,apoi am lasat sa se raceasca.

Am stors sucul de la 2 lamâi,cea de-a treia am taiat-o felii.

Peste siropul racit am pus sucul de lamâie,feliile de lamâie,zmeura,coacazele roşii,mure si frunze de menta.

Am pus la frigider pâna s-a racit foarte tare,apoi am adaugat cuburi de ghaţă.

Fructele roşii,în afara de aroma deosebita au dat si o frumoasa culoare roşie bauturii

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

Corinuta 1

09.07.2013, 22:47

Faina limonada Diu, imi place ce culoare are!

diaconta 1

09.07.2013, 22:49

Corina si mie mi-a placut culoarea pe care i-au dat-o zmeura si murele

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:16

Ce poze superbe si ce limonada aromata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu limette si ghimbir