Se bat ouale cu furculita, se adauga treptat faina pana rezulta un aluat molcut.
Se pune apa la fiert cu putina sare, cand fierbe, se formeaza galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu, 2 sau 3 minute, acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.
Limba se curata si se spala bine. Se fierbe 1 sau 2 ore pana ce intra furculita bine in ea, iar pielita de pe varful limbii se desface la varf. Atunci este fiarta limba care se curata asa fierbine; dupa racire ea se va curata mai greu. Limba curatata de pielita se taie felioare de cca. 1 cm grosime. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine lucioasa. Se adauga apoi toate ingeredientele, limba taiate felioare su supa in care a fiert limba cat sa o acopere. Oala se da la cuptor 20-30 minute pana se formeaza un sos.