Limba cu masline

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2010 | 13632 vizualizari

COMENTARII (34)

rivka 1

30.07.2010, 22:49

minunata mancarea!

Corinuta 1

30.07.2010, 22:52

Ina, din asta n-am mancat...dar de la tine as gusta!

Ina 1

30.07.2010, 22:54

da, rivka! si noua ne place mult

Ina 1

30.07.2010, 22:54

Corina, merita sa incerci

Laly 1

30.07.2010, 23:07

Ina arunca-mi si mie o maslina

nadina73 1

30.07.2010, 23:12

ina si eu vreau masline

ela 1

30.07.2010, 23:13

mancam pe vremuri,facea o prietena,era atat de buna.... ea facea cu maioneza,un aperitiv

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:24

n-am mancat niciodata, arata tare bn

Miha 1

30.07.2010, 23:38

Eu am venit curioasa sa vad cui ii place limba. As fi vrut sa scriu "limbile" dar suna cam ...ciudat.

ela 1

30.07.2010, 23:41

madi_marin 1

31.07.2010, 08:46

gaby_duceag 1

31.07.2010, 09:02

Neatza Inuco! cum ar suna: e buna limba?))).naspa ar suna, nu?).asa ca te cred fara raspuns)))

Sylvia 1

31.07.2010, 09:16

Ina si eu as manca nota maxima pe reteta ta nu am facut niciodata ca aici am vazut numai niste exemplare de limba de vreo 2 kile una ma ia cu frica cand le vad, daca o sa vad vreuna mai "omenesca" cumpar si fac. Am si salvat reteta ta ca imi place f tare, e o delicatesa.

Julie 1

31.07.2010, 09:34

Delicios arata! Este foarte buna! Ne face soacra mea! ca nu prea imi place felul in care arata limba negatita...

Sidy 1

31.07.2010, 12:59

Ina minunat arata Si eu tot asa o fac.... Se poate servi calda sau rece....Fug la furci

mena29 1

31.07.2010, 21:06

Ina 1

31.07.2010, 22:35

Ce v-ati mai facut de cap fara mine LALY, Nadina, daca nu papati si limba, degeaba va dau ,masline

Ina 1

31.07.2010, 22:37

Ela, eu cu maioneza fac doar la salata beuf, ca o fac cu limba sau pipote altfel nu stiu....

Ina 1

31.07.2010, 22:37

Pusikmea, sa faci, e tare buna : rece sau calda.

Ina 1

31.07.2010, 22:39

Miha : CUI NU ? Mie daaaa

Ina 1

31.07.2010, 22:40

Gabytzule, e buna, mah' In mancare sau....natur

Ina 1

31.07.2010, 22:41

Sylvia, Julie, multumesc !

Ina 1

31.07.2010, 22:42

Sidy, Mena, serviti-va

Teo 1

31.07.2010, 23:00

e o nebunie aceasta mancarica, eu de obicei fac din limba de vita; nu te poti opri mancand !

Ina 1

31.07.2010, 23:13

asa este, Teo! S-a papat toata la o masa, pentru ca toti au dorit portie dubla, la aceasta mancarica . Mai iau si eu de vita, dar acum am gasit de porc; e buna oricum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de porc cu masline