Limba cu masline

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2011 | 6920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 limbi de purcel sau 1 limba de vita
  • 5-6 cepe mari
  • 300g masline
  • 100ml ulei
  • 4-5 linguri pasta tomate
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limba se pune la fiert in apa rece cu sare.

Cand este fiarta se curata si se taie felii.

Ceapa se curata si se toaca foarte marunt la robot pana se face ca o pasta sau se da pe razatoarea fina.

Se pune uleiul in cratita cu ceapa si se caleste 4-5 minute.

Maslinele (eu am pus fara samburi) se spala in apa rece si se adauga in cratita.

Se adauga apa si pasta de tomatesi se fierbe 15-20 minute.

Se adauga limba taiata felii si lumatatea de lamaie curatata de coaje si partea alba si taiata cubulete.

Se potriveste de sare (daca este cazul) si se pune piper.

Se fierbe (sau se pune la cuptor) 15-20 minute pana uleiul incepe sa iasa la suprafata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline- la Crockpot