Limba cu masline

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2011 | 7374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 limbi de purcel sau 1 limba de vita
  • 5-6 cepe mari
  • 300g masline
  • 100ml ulei
  • 4-5 linguri pasta tomate
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Limba se pune la fiert in apa rece cu sare.

Cand este fiarta se curata si se taie felii.

Ceapa se curata si se toaca foarte marunt la robot pana se face ca o pasta sau se da pe razatoarea fina.

Se pune uleiul in cratita cu ceapa si se caleste 4-5 minute.

Maslinele (eu am pus fara samburi) se spala in apa rece si se adauga in cratita.

Se adauga apa si pasta de tomatesi se fierbe 15-20 minute.

Se adauga limba taiata felii si lumatatea de lamaie curatata de coaje si partea alba si taiata cubulete.

Se potriveste de sare (daca este cazul) si se pune piper.

Se fierbe (sau se pune la cuptor) 15-20 minute pana uleiul incepe sa iasa la suprafata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de praz, masline si carne