Bun gasit va spun din nou si astazi va prezint o reteta proprie (din ceea ce-am vazut pe aici) ,legume sote cu salata de sezon...asta ca sa nu fiu acuzat de cineva pe aici ,ca am ceva cu vegetarienii si-mi plac numai mancarurile cu carne.Este o reteta foarte simpla,ieftina,sanatoasa si usor de preparat.
VA DORESC POFTA BUNA!
Pentru soteul de legume:
Se spala legumele (putem folosi ce legume dorim),apoi se taie marunt,dupa care se pun la fiert in apa cu putina sare 15-20 min. la 90-100 grade.In timp ce legumele sunt la fiert ,se face salata.frunzele de salata se rup cu mana (nu se taie cu metal),rosiile le taiem in doua sau patru,o jumatate de morcov il radem firicele subtiri (pentru aspect si gust),ridichiile se taie rondele,ceapa pestisori sau dupa preferinte.o condimentam cu sare,ulei si zeama de lamaie( am pus eu).puteti pune otet balsamic.
Se scot legumele si se inabusa cu putin ulei de masline 5-10 min.,la foc potrivit.
VA DORESC POFTA BUNA!