Legume la cuptor cu carnati

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2014 | 7336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi noi
  • 3 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei grasi verzi
  • 300 gr. carnati de casa
  • 1/2 conserva carne de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de margarina Rama (la cutie)
  • marar si patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu carnati:

Prajim bucatelele de carnat separat intr-o craticioara pana rumenesc usor.

Cartofii si morcovii curatati, spalati si taiati bucati ii fierbem in apa cu sare pana intra furculita usor in ei.

Ungem o tava termorezistenta cu margarina, aszam bucatile de morcov si cartof, deasupra aszam fasiile de ardei, bucati de carne din conserva si bucatelele de carnat prajite (adaugam totodata si grasimea scursa din carnati la prajire).Presaram sare si piper dupa gust,apoi dam forma la cuptor pentru 20 minute la temperatura medie (170 grade).

Inainte de servire presaram marar si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional