Legume la cuptor cu carnati

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2014 | 6955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi noi
  • 3 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei grasi verzi
  • 300 gr. carnati de casa
  • 1/2 conserva carne de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de margarina Rama (la cutie)
  • marar si patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu carnati:

Prajim bucatelele de carnat separat intr-o craticioara pana rumenesc usor.

Cartofii si morcovii curatati, spalati si taiati bucati ii fierbem in apa cu sare pana intra furculita usor in ei.

Ungem o tava termorezistenta cu margarina, aszam bucatile de morcov si cartof, deasupra aszam fasiile de ardei, bucati de carne din conserva si bucatelele de carnat prajite (adaugam totodata si grasimea scursa din carnati la prajire).Presaram sare si piper dupa gust,apoi dam forma la cuptor pentru 20 minute la temperatura medie (170 grade).

Inainte de servire presaram marar si patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter