Ceapa, usturoiul, ardelul, varza si chorizo se taie pestisori, ciupercile felii iar brocoli ii desprindem in buchetele. Daca aveti boabe de porumb si muguri de fasole din conserva, cum am avut eu, se pun la scurs intr-o sita.
Wok-ul se pune pe foc si se lasa 5 minute la incins apoi punem uleiu si ingredientele pe rand. Incepem cu ceapa, usturoiul si chorizo pe care le calim rapid cat sa se inmoaie putin, fara a lasa ceapa sa prinda culoare. Adaugam ghimbirul si amestecam bine. Apoi adaugam ciupercile si brocoli si le lasam si pe ele la calit 3 minute. Urmeaza varza si ardelul, iar dupa alte 3 minute porumbul si mugurii. Finalizam cu sosul de soia, piper si sare(sosul de soia este sarat si s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa adaugati sare), amestecam bine si este gata de servit.
1
pentru o mancare de post, puteti omite chorizo, este la fel de bun si fara