Lasagna cu mere

de Lau in Paste, 29 Oct 2015 | 2827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g foi de lasagna
  • 1 kg mere
  • 5 linguri zahar
  • scortisoara
  • 200 g nuca macinata
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mere:

Spalam merele si le dam prin razatoare,le adaugam intr-o cratita,zaharul scortisoara si le calim putin,la final adaugam nuca macinata.lasam sa se raceasca.

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam foile de lasagna,lasam sa fiarba cca 4 min.

Le scoatem pe masa avand grija sa nu le asezam una peste alta.

Pe fiecare foaie de lasagna adaugam umplutura pe mijloc si le impaturim,le asezam in tava unsa cu ulei,repetam pana terminam foile,

Intr-un bol batem ouale cu zaharul,adaugam laptele si branza,esenta de rom,amestecam si turnam peste paste.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

29.10.2015, 21:50

ce idee

Gicuta 1

30.10.2015, 00:43

Interesant...imi place!

Lau 1

30.10.2015, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci