Lapin a la Cocotte

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2010 | 9217 vizualizari

COMENTARII (63)

ela 1

19.10.2010, 18:27

iepuras.....

Corinuta 1

19.10.2010, 18:31

asta da! de la titlu m-ai dat gata!

epurasha2bb 1

19.10.2010, 18:33

multumesc mult fetelor! dar ce ma fac cu scrisul asta mic ca nu stiu de unde sa modific , cand dau eu edit apare culmea foarte mare scrisul!

Corinuta 1

19.10.2010, 18:45

pai, ăăăăă, unde l-ai scris prima data Roberta?

diaconta 1

19.10.2010, 18:45

buuuuuuun da' de ce la- strigat asa ciudat ?

Corinuta 1

19.10.2010, 18:46

Se prajeste baconul intr-o cratita pana cand se topeste grasimea si apoi se indeparteaza, pastrand in cratita grasimea.In acea grasime se calesc ceapa si usturoiul.Se adauga bucatelele de iepure si se lasa la foc mediu pana ce carnita devine aurie.Se presara faina si se mai lasa pe foc 5 minute sa se rumeneasca dupa care se adauga supa de vita, patrunjelul, cimbrul, lamele de ciuperci, vinul si foile de dafin. Se acopera cu capacul cratita si se lasa cam o ora sa fiarba inabusit, adaugand la nevoie din nou supa.Se adauga sare si piper si se serveste cu piure de cartofi sau cu teietei cu ou sotati in unt.De asemenea adaugarea ciupercilor este optionala iar unii bucatari am inteles ca adauga la sos si putin mustar. Eu am servit cu piure si painica prajita cu usturoi.

Corinuta 1

19.10.2010, 18:47

asa ai vrut sa-l scrii?

Rocsi 1

19.10.2010, 18:49

nu am papat niciodata dar arata tare bine

epurasha2bb 1

19.10.2010, 18:52

multumesc fetelor! Corina asa l-am scris si eu daqr nu stiu de ce cand dau trimite se vede mic, daca dau edit se vede chiar prea mare

Corinuta 1

19.10.2010, 18:53

io nu-s mare specialist, dar zic sa faci asa: selectezi tot textul, ii dai click dreapta si cut, apoi te duci in word si-i dai paste, iar in bara sus ai in casuta de Style optiunea clear formating(dar tot cu textul selectat) si ti se regleaza scrisuk, adica apare normal. Apoi il copiezi si-l pui inapoi aici e greu?

Corinuta 1

19.10.2010, 18:55

daca nu iese nici asa io zic sa-l lasi pe-al doilea

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:56

nu, faci cum a scris corina dar il treci prin notepad, nu prin word.
fa asa: du-te unde e textul fa ctrl+a, ctrl +x, mergi cu el in notepad, ii dai ctrl+v , apoi ctrl +a , ctrl+c, vii inapoi unde pui textul, dai ctrl+v si gata

epurasha2bb 1

19.10.2010, 18:56

am scris in documnet word la mine in comp cu times nwe roman si cu 14 si acum a doua oara am copiat tyot de acolo si am dat paste sa vad si acum apare prea mare

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:57

ce bine arata totul!!!!

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:58

epu' te rog fa cum ti-am scris eu. la inceput o sa iti para greu, dar te vei obisnui repede. si pe mine m-au invatat altii

Corinuta 1

19.10.2010, 18:59

apare prea mare ptr ca fontul cu care scrii aici e mai mic de 14

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:59

trecerea prin notepad il rezolva

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:01

cand am sters pe ala mic si l-am lasat pe al mare am dat trimite si apare iar minuscul. stati ca citesc ce ziceti voi dar eu ma mir ca nu mi s-a mai intamplat desi am procedat tot as si la alte retete

gaby_duceag 1

19.10.2010, 19:01

epu' il iei TOT, nu pe bucati' in momentul in care tu ii dai ctrl+a ti-l selecteaza TOT,

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:07

gaby gata , nu avusei note pad dar gasii eu ceva pe acolo si vad ca merge desi e cam mare si gros dar voi nu va suparati nu?

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:07

stati sa-i raqspund si diei: asa mi s-a recomandat!

madi_marin 1

19.10.2010, 19:09

lasa, epurasha.....nu-ti face probleme....ne punem ochelari..... importanta e imaginea....si arata super.....

Corinuta 1

19.10.2010, 19:09

e super!

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:11

multumesc madi si corina!

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:13

al doilea raspuns tot pt.dia: am vrut s-o derutez pe miha sa vina si la mine !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Curcan la tava, cu ciuperci umplute.