Se incalzeste putin untul /margarinacu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un amestec din nuca coapta si pisata cu faina, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul.Adaugam in mijloc laptele cu margarina topita si racita.Amestecam folosind la inceput lingura , apoi cand incepe sa se formeze aluatul punem faina pe masa de lucru si framantam aluatul sfaramicios.Il facem gramajoara si apoi punem si galbenusul si mai framantam iar cu faina.Apoi se formeaza bile mai mari ce se imping cu degetul mare la mijloc sau direct cu bomboana de ciocolata si apoi alte cate 3 bilute mici ce se lipesc de prima bila, modelandu-le astfel ca pe niste labute de ursulet.Le coacem in tava cu hartie de copt in cuptorul preincins.Pentru pernuta din labute puteti folosi fie cirese puse de la inceput in labute dinainte de a le baga la cuptor, fie le coaceti doar cu gaura facuta si cand s-au racit puneti in gaura bomboana de ciocolata kinder.Se servesc reci.Sunt niste fursecuri sfaramicoase cu arome specifice Craciunului, de ghimbir, nuca coapta la cuptor, cu gust dulce si o forma haioasa.Pofta mare, sper sa va placa labulete mele de ursulet.:)