Daca tot v-am ademenit cu ramyun si kimchi de ridiche alba (pe care i-am lasat sa fermenteze,apoi am pus borcanul la frigider),astazi o sa va arat cum le puteti combina si cat de versatile sunt taiteii instanti Shin Ramyun. Ii vad pranzul perfect la locul de munca,mai ales daca timpul nu va permite sa iesiti sa mancati ceva sau nu ati avut timp sa pregatiti ceva. Si cati dintre voi nu v-ati saturat sa duceti la pachet iar si iar sendvisuri?
Daca vi se pare prea complicat ,se gaseste si varianta cu bol, mai aveti nevoie de apa clocotinda si gata pranzul!
1 pachet shin ramyun
kimchi de ridiche alba
bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor
ceapa verde
Se pune apa la fiert. Intr-un bol se pune continutul pachetului de ramyun si cand a inceput sa fiarba apa se toarna peste taiteii instanti.
Se acopera bolul cu o farfurie si se lasa cam 3 minute.
Se adauga kimchiul,puiul si se orneaza cu ceapa verde.