Mancarea asta se face super repede si e delicioasa, usturoiata si acrisoara.. Merge foarte bine si cu carne de vita sau fara carne.
1. Se prajesc dovleceii in ulei, apoi se lasa sa se scurga excesul de ulei fie pe servetele de bucatarie fie intr-o strecuratoare. Daca sunteti la dieta puteti sa ii adaugati cruzi in mancare.
2. Intr-un vas se caleste ceapa in 2 linguri de ulei, se adauga usturoiul, turmericul si carnea de pui si se compleateaza cu 200 ml apa (o cana). Lasati sa fiarba 10 minute (daca folsiti carne de vita, ceva mai mult timp pana carnea este fiarta)
3. Se adauga pasta de tomate dizolvata in jumatate de cana de apa, condimentul all spice si lamaia uscata, Daca folositi zeama de lamaie o adaugati la sfarsit.
4.Se adauga rosiile taiate si dovleceii prajiti si se mai lasa la fiert 10-15 minute la foc mic, cu capac. Cand este gata se adauga patrunjel proaspat si se serveste cu paine sau orez basmati.