Ketchup picant

de Denissa in Clasice, 2 Oct 2011 | 6931 vizualizari

 

NU SE FIERBE

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 12 ardei iuti
  • 400 gr. usturoi
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant:

Se spala rosiile si se curata. Se tai in bucati si se dau prin masina de tocat. Se adauga usturoiul si ardeii iuti curatati de seminte.

Se amesteca cu sare pana aceasta se topeste.

Se toarna in sticle si se fierbe in baie de abur.

TIPS-URI

1

Rosiile se pot da prin masina cu separator pentru rosii. Kechup-ul va iesi mai fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon