Ketchup de casa

de daniastefania in Bulion, 20 Sep 2015 | 5554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ardei rosii
  • 2 kg ceapa
  • 3 bucati telina
  • 2 kg mere
  • 100 ml otet
  • Zahar dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cimbru
  • Sare
  • Un praf salicil
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

Curatam toate legumele si merele si le spalam bine. Apoi le punem in robot si le facem pasta. Le punem intr-un vas pe foc si fierbem minim 2 ore. Timpul de fierbere depinde si de cat de gros il doriti. La final adaugam condimentele, zahar dupa cat de dulce il dorim, otetul si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute si adaugam un praf de salicil. Blenduim ketchap-ul si il turnam in sticlele spalate bine si sterilizate in cuptor. Inchidem bine cu capac sticlele si le punem in haine pana se racesc. Apoi pe raft in camara, sa avem ce folosi peste iarna. Tare bun e! Eu il folosesc si la supe, in loc de rantas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion din rosii