Karalábé mártás adică Sos de gulii cu verdețuri

de Panacris in Sosuri, 30 Mai 2013 | 7151 vizualizari

COMENTARII (20)

kukibella 1

30.05.2013, 19:22

VİN LA MASA

MotanLaOale 1

30.05.2013, 19:30

bun bun

AnyCostescu 1

30.05.2013, 19:33

delicios desigur

RuxyRux 1

30.05.2013, 20:17

Pusa la favooo..sa probez!

Rocsi 1

30.05.2013, 20:19

diaconta 1

30.05.2013, 20:27

imi place mancarea de gulii

simona72 1

30.05.2013, 20:30

Nu fac mincare de gulii, arata apetisant si-mi place ce ai pus acolo!!! E de probat!!!

Lau 1

30.05.2013, 20:46

CookieMonster 1

30.05.2013, 21:09

ce fain!

alilianaa 1

30.05.2013, 21:13

ce fain arata!

mirela0911 1

30.05.2013, 21:19

Panacris 1

30.05.2013, 21:27

Vă garantez că e și gustos, am savurat 2 porții sățioase, deoarece nu a fost mare înghesiuală Așa că mai am și pentru voi

Bunica 1

30.05.2013, 21:38

cred ca a iesit o bunatate!

Bya Ralu 1

30.05.2013, 22:02

super

babi5 1

30.05.2013, 22:16

Anett 1

30.05.2013, 23:11

danakarin 1

31.05.2013, 07:03

Bun!

_Alina_ 1

31.05.2013, 08:26

Buna ciulama!

ANNA_46 1

04.06.2013, 01:03

Mmm....ce bunatate

mihaelar63 1

04.06.2013, 01:51

Parca cu un pic de carnita merge mai bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos Bechamel