Am facut-o si pe asta;nu stiu daca mai am ceva de facut "porcarii"de maine poate veni Craciunul pentru mine dar ce nu stiti voi de ce am pregatit toate,pentru ca peste 2saptamani plec la copii in Italia si stiti voi,mama vine cu de toate...
cand ma intorc iar vin cu un bagaj de retete,mai ales ca si Mihaela fata mea adora sa gateasca si ea(a avut profesor bun).
Bucata de carne taiata in portii mai mici,i-am dat multa sare,am pus-o intr-o cutie cu capac in frigider 1saptamana;in oala cu zeama de varza,am pus toate mirodeniile si jumatate din cantitatea de usturoi pisat;cand a inceput sa fiarba am adaugat si carnea,am lasat-o pana cand furculita a intrat usor in ea;am scos-o iar dupa ce s-a racit putin,am uns bucatile cu restul de usturoi si boia;nu va imaginati ce bunatate am facut;cine are posibilitatea de a afuma,este mai buna.