Jodenkoeken(prajiturele evreiesti)

de rivka in Prajituri, 11 Mar 2010 | 11430 vizualizari

COMENTARII (11)

ANCA 1

11.03.2010, 18:03

cred ca-s tare bune!!!

Rocsi 1

11.03.2010, 18:40

sunt bune si asa fara glazura

mihaelar63 1

11.03.2010, 20:10

felicitari rivka , vad ca te-ai pus pe treaba

rivka 1

11.03.2010, 20:14

multumesc, sunt f bune de rontait, bune de avut in poseta ...

nadina73 1

11.03.2010, 22:00

harnicuta foc...............foarte bine arata,acuma ma gandeam cum sa le fac in varianta de post?pun margarina si nu pun ou,,,,,,,,,,,,,,o sa incercgrozava

rivka 1

11.03.2010, 22:04

cred ca ies OK fara ou si cu margarina! puteti pune in loc de scortisoara si speculaas condimente daca gasiti...tot bune ies.

Teo 1

11.03.2010, 22:05

sunt usor ''crocante''?

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 23:10

Cred ca sunt foarte bune.

rivka 1

11.03.2010, 23:13

Teo da, sunt crocante! ele se mai intaresc cand se racesc si devin crocante sfaramicioase asa.

ionela2682 1

12.03.2010, 12:34

bune sa le ai tot timpul la indemana!

adry88 1

08.05.2011, 13:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere