Jodenkoeken(prajiturele evreiesti)

de rivka in Prajituri, 11 Mar 2010 | 11659 vizualizari

COMENTARII (11)

ANCA 1

11.03.2010, 18:03

cred ca-s tare bune!!!

Rocsi 1

11.03.2010, 18:40

sunt bune si asa fara glazura

mihaelar63 1

11.03.2010, 20:10

felicitari rivka , vad ca te-ai pus pe treaba

rivka 1

11.03.2010, 20:14

multumesc, sunt f bune de rontait, bune de avut in poseta ...

nadina73 1

11.03.2010, 22:00

harnicuta foc...............foarte bine arata,acuma ma gandeam cum sa le fac in varianta de post?pun margarina si nu pun ou,,,,,,,,,,,,,,o sa incercgrozava

rivka 1

11.03.2010, 22:04

cred ca ies OK fara ou si cu margarina! puteti pune in loc de scortisoara si speculaas condimente daca gasiti...tot bune ies.

Teo 1

11.03.2010, 22:05

sunt usor ''crocante''?

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 23:10

Cred ca sunt foarte bune.

rivka 1

11.03.2010, 23:13

Teo da, sunt crocante! ele se mai intaresc cand se racesc si devin crocante sfaramicioase asa.

ionela2682 1

12.03.2010, 12:34

bune sa le ai tot timpul la indemana!

adry88 1

08.05.2011, 13:08

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi inele