Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de iry-gabriela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2012 | 5018 vizualizari
Merisor 1
woow, de corcoduse n-am facut niciodata, super!!!
Panacris 1
Interesant!
iry-gabriela 1
merisor panacris
gaby_duceag 1
nu prea am inteles aici "cand au fiert corcodusele se strecoara si se paseaza bine ,iar zeama obtinuta se pune la fiert cu zaharul. " -pasta obtinuta,nu? ca zeama e cea pe care o scurgi
nu ramaii cu zeama si o parte din pulpa corcoduselor ,restul il arunci
MotanLaOale 1
Lau 1
interesant
mamaieelena 1
bun
laura_n 1
Iri, m-ai cucerit cu asa deliciosenie
Rocsi 1
ce minunat!
diaconta 1
n-am mancat niciodata corcoduse dar cred ca-i foarte bun
Sim0na 1
N-am mancat niciodata.. dar cred ca-i tare bun! Faina poza de la avatar
Bya Ralu 1
fain
alinutzika 1
faina reteta!
gaby_gabytza 1
place
ma bucur ca place si chear va sfatuiesc sa o faceti pt ca va poate ajuta atunci cand nu aveti inspiratie la diverse dulciuri
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:55
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Gherca Daniela
vasimur
MotanLaOale
Panacris
nadina73 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!