Jambon de porc suculent cu garnitura de fasole verde aromata

de Toamna07 in Porc, 18 Sep 2013 | 3221 vizualizari

COMENTARII (12)

COSTEO 1

18.09.2013, 18:30

Aoleu ce e acolo!.Foarte bun!

Panacris 1

18.09.2013, 18:31

MotanLaOale 1

18.09.2013, 18:39

bun bun
Esti sigura de timpii de la a doua preparare? 15 minute?

T I M E A 1

18.09.2013, 18:45

wow ce bunatate

Corinuta 1

18.09.2013, 18:50

Ce bine arata si ce buna combinatie!

Lavinia 1

18.09.2013, 18:59

ce bun

Rocsi 1

18.09.2013, 19:26

Mmm ca bine mai arata

diaconta 1

18.09.2013, 19:26

Aplauze la scena deschisa si din partea mea delicioasa mancare
Bine ai revenit

Angelina_Elena 1

18.09.2013, 19:32

Ce bunatate!

Valclaudia 1

18.09.2013, 19:57

si eu vin cu o serie de -d>

Valclaudia 1

18.09.2013, 19:57

Toamna07 1

30.09.2013, 17:02

Multumesc!

Motan , daca o tin la cuptor incins mai mult de 10 min. se intareste! Bineinteles,dupa ce a fost pe gratar incins - 5 minute!
Imi place carnea suculenta,nu uscata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jambon de porc la cuptor