Azi de ziua indragostitilor pe romaneste si tot o data ajungand sa impartasesc cu voi 700 de retete mai bune sau,mai putin bune,va servesc cu cateva inimioare bune,bune de tot!!
Punem intr-un vas pe foc mic frisca,zaharul,semintele de vanilie,zaharul vanilat,scortisoara iar dupa ce a ajuns la punctul de fierbere,dam vasul deoparte si incorporam gelatina hidratata in apa rece;
amestecam pana se dizolva,apoi rasturnam in forme de inimioare si lasam la frigider pana a doua zi;
Pentru sos,fierbem fructele de padure(eu am avut mure)cu zahar 3-4min,le pasam cu blenderul,strecuram de seminte piureul obtinut,amestecam apoi cu coniac.
Rasturnam inimioarele pe un platou,deasupra punem sos si cateva fructe,dupa care se servesc.
1
daca nu aveti forme speciale,rasturnati toata crema intr-un vas plat iar a doua zi decupati inimioare cu forme si le puneti pe platou