Inimioare cu cubulete de ton

de naomy in Mancare copii, 1 Sep 2011 | 5880 vizualizari

 

Eu am gasit aceste paste in forma de inimioare care sunt cu spanac si rosii,sunt foarte gustoase si copiii le mananca bine.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de paste in forma de inimioare
  • 110 gr cubulete ton (20 buc de cubulete)
  • 60 gr cascaval ras
  • 20 gr unt
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 catel usturoi
  • 1 vf cutit busuioc
  • 2 rosii
  • sare si condimente dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu cubulete de ton:

Se pun pastele la fiert in apa cu uleiul de masline, usturoiul, busuiocul si sarea. Cand sunt fierte le strecuram bine si dam sub un jet de apa rece, apoi le punem in castron si punem untul peste ele le amestecam. Taiem rosiile in doua si le stoarcem bine pana se scurge tot sucul din ele si miezul lor, adaugam sare si condimentele care ne plac (eu nu prea am pus condimente ,aceaste reteta e mai mult pentru copii). Adaugam cubuletele de ton si presaram cu cascaval.

Se servesc calde si sunt foarte bune cu masline (eu nu am avut :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu cubulete de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste pentru bebelusi- de la 9 luni