Inghetata de fructe

de alinutzika in Dulciuri, 2 Aug 2011 | 4879 vizualizari

 

Un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri (asa am avut eu, puteti pune ouale intregi)
  • 500 ml frisca lichida (hulala am pus eu) 
  • 150 g zahar
  • fructe (banane, nectarine, caise, pere, lebenita, stafide)- asa am pus eu
  • esenta vanilie
  • un varf de lingurita cafea ness
  • topping: sirop de menta si sirop de coacaze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de fructe:

Am batut bine albusurile cu zaharul si apoi am pus frisca lichida si am mixat cu mixerul pana s-a intarit  -puteti face de la inceput cu mixerul, dar eu am uitat :))
Adaugati esenta de vanilie, apoi fructele taiate bucatele, in ce cantitate doriti, cafeaua si amestecati bine. Dati la congelator pentru minim 2 ore.
Serviti cu toppingul dorit sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de mascarpone cu piersici