Inghetata de capsuni

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 4912 vizualizari

 

Special pentru Dia. Trebuia sa ma onorez si eu candva de promisiunea facuta. Si trebuia neaparat s-o iau inaintea Elei. :)) :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 320 ml lapte evaporat
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Capsunile spalate si curatate se paseaza in blender sau cu mixerul vertical.

In alt vas amestecam laptele condensat, laptele evaporat si frisca lichida.

Amestecam cele 2 compozitii si dam vasul la congelator pentru 1-2 ore, dupa care mai mixam o data compozitia (cu mixerul vertical) si dam din nou la congelator pentru alte 2 ore.

E atat de simplu de facut si atat de buna.

In plus, putem sa ne "jucam" cu cele 2 compozitii. Eu am pus in piureul de capsuni doar 350 g din compozitia de lapte, preferand sa fie putin mai acra (capsunile nu erau dulci), iar restul compozitiei am congelat-o ca atare, obtinand astfel 2 feluri de inghetata. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni