Inghetata cu coacaze

de mihaelaM in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 3876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4linguri zahar
  • 4oua
  • 1cutie frisca lichida hulala(500ml)
  • dulceata de coacaze(5linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu coacaze:

Laptele il punem la fiert.Galbenusurile le frecam cu 2linguri zahar bine dupa care le punem peste lapte ,dar cand laptele a dat in fiert si amestecam continuu pana se ingroasa.

Stingem focul si lasam sa se raceasca bine ,apoi adaugam albusurile batute spuma tare cu restul de zahar.

Batem si frisca ,  dupa care o amestecam in compozitie si punem in congelator cam 1ora cat sa inghete putin.

Scoatem vasul si adaugam coacazele si apoi putem pune in pahare de plastic.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

coacazele au fost puse dupa ce compozitia a inghetat fiindca altfel se duceau pe fundul paharelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:26

multumesc din suflet pt cele ce m-au vizitat

adry88 1

31.05.2011, 16:00

vreau si eu

mihaelaM 1

01.06.2011, 16:12

sigur Eduard dar trebuie sa mai fac ca s-a terminat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de cafea cu sos de vin