Inghetata cu cafea

de Miha in Dulciuri, 24 Aug 2009 | 4956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 150 ml cafea tare
  • 100 ml lapte
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cafea:

Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana se ingroasa putin,amestecand continuu.Dupa aceea se toarna si cafeaua,cate putin.Se da deoparte si se lasa la racit.

Intre timp vom bate frisca si o vom amesteca cu mascarpone.

Dupa ce s-a racit compozitia de galbenusuri cu cafea,se pune frisca cu mascarpone si se omogenizeaza.

Se da la congelator pentru cateva ore.

Delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

24.08.2009, 14:57

Sabina,tu mi-ai starnit pofta cu ingheata ta de cafea. Doar ca eu am facut alta combinatie!

Miha 1

24.08.2009, 14:58

Oana,sunt convinsa ca era delicioasa inghetata de la Firenze,dar cum io n-am cum sa ajung acolo,ma multumesc cu ce pot face acasa.

Sabina 1

24.08.2009, 18:05

O sa o fac si eu pe aceasta ...cat de curand!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

937 puncte

Rocsi

654 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici