Inghetata

de ana in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 4087 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

28.04.2010, 18:13

super

Bucataras Medi 1

28.04.2010, 18:50

Ina 1

28.04.2010, 19:21

Adica noroc cu mine!!!!!!!!!

Ina 1

28.04.2010, 19:23

Ah, da! Acum am citit finalul. Pe mine nu poate decat sa ma bucure ca reteta mea prinde , si inca bine !

nadina73 1

28.04.2010, 20:12

super buna arata grozav,felicitari ana si ina

Ina 1

28.04.2010, 20:26

nadina. Si gabi, ca ana la gabi a vazut-o

gaby_duceag 1

28.04.2010, 20:36

nadina73 1

28.04.2010, 20:39

ana 1

28.04.2010, 20:48

Da mai ,eu am vazut-o pe forum, dar scria parfe si in mintea mea m-am gandit la altceva ,nici nu am citit reteta ca mai vedeam prin cofetarie niste patrate care se numeau parfe .Si gabittzu mi-a facut pofta ieri ,cic face inghetata ...asa am descoperit ca era ceea ce vazusem eu .
Multumesc Inei de reteta si Gabitzei ca mi-a facut pofta

ana 1

28.04.2010, 20:49

Cum spunea si Ina cea cu ness ee buna tare .
Nadina multumesc

Ina 1

28.04.2010, 20:53

Ana, deobicei parfe se spune la inghetata bazata pe frisca batuta. eu o numeam "inghetata in 3 culori" ( asa am numit-o si-n revista) , dar am zis sa-i pun aici o denumire mai cu mot

ana 1

28.04.2010, 20:58

Multumesc Ina de lamuriri ,nu ma atrageau in nici un fel acelea din cofetarie deaceea am respins .Invatare de minte ,sa nu citesti numai titlu

Ina 1

28.04.2010, 21:07

mihaelar63 1

28.04.2010, 22:58

e de retinut , doar vine azi - maine vara

ana 1

29.04.2010, 07:27

Asa'i mihaela dar nu-i de refuzat nici acum

nadina73 1

05.05.2010, 23:03

super as pune 5 linguri dar nu sant numai furuclite asa ca ne descurcam si cu astea,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandina