Am vrut sa fac o paine mai deosebita si am combinat reteta de la painea cu cereale si painea cu ceapa. A iesit o paine super aromata si gustoasa , va sfatuiesc sa o incercati macar o data.
Eu am facut aluatul cu maina de facut paine, am pus toate ingredientele de la inceput, mai putin cerealele care le-am pus cand era aproape gata framantat aluatul. Am lasat pe programul de framantat si dospit de 1,50 ore si apoi am modelat doua suluri lungi si subtiri.
Le-am rasucit si le-am asezat in tava pentru copt inele, unsa in prealabil cu unt si am mai lasat a dospeasca 30 de minute.
Am copt painea la jumatatea cuptorului cu o tava cu apa sub ea, la 220 de grade timp de 30 de minute( timpul poate sa difere putin in functie de cuptor).
A iesit super pufoasa si gustoasa, ceapa ii da o aroma abia simtita, foarte fina. Se pastreaza f bine si pentru a doua zi .