Impletitura

de Sidy in Piine, 2 Mar 2012 | 3366 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau pentru senwich-uri sunt minunate....Sunt putin mai sarate.

 

INGREDIENTE

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura:

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.

Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.

Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.

Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.

Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc  frumos deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Din aluat ies 6 impletituri mari si pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine la tigaie