A iesit atat de bun, de te lingi pe degete, e bun cucu asta :)))
Bucatile de iepure se clatesc cu apa rece, se condimenteaza cu vegeta si piper si se pun in vasul de la multicooker. Punem vinul si un pahar de apa, setam functia Boil si lasam sa fiarba cam 30 minute (verificati sa nu scada complet zeama).
Cand apa a scazut complet punem ulei de masline, adaugam usturoiul strivit si lasam bucatiile de iepure sa se prajeasca cateva minute la Functia Fry.
Ardeiul kapia se taie fasii sau rondele, ceapa se taie solzisori, morcovul rondele, iar ceapa verde feliute subtiri,se adauga peste carnea rumenita.
Se acopera cu putina apa,se adauga praful de curcuma si putina vegeta si piper,se seteaza functia Boil pentru 10 minute, dupa care adaugam prazul taiat feliute pentru alte 5-10 minute la aceeasi functie.
Se serveste cald cu legume alaturi.