Iepuras roz din orez cu fructe

de epurasha2bb in Mancare copii, 25 Mai 2010 | 5562 vizualizari

 

unul din animalele mele dragi cu care v-ati obisnuit deja :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 3 cani apa
  • 1 ceasca lapte
  • 1 cutie compot litchii
  • 1 borcanel cirese de cocktail
  • sirop de capsuni
  • 1 kiwi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepuras roz din orez cu fructe:

Spalam bine orezul apoi il punem la fiert in apa.Dupa ce e aproape gata si apa s-a evaporat aproape complet adaugam laptele si mult sirop de capsuni pana se face roz intens orezul.Apoi il lasam sa se raceasca.

Intre timp pregatim un platou alb si ornam marginile cu litchiile din compot pecare le umplem la mijloc cu cirese si cu kiwi.Ciresele de cocktail nu au samburi si nu faceti decat sa le punem in scobitura litchiilor.Kiwiul se curata de coaja , se scoate mijlocul tare si apoi se taie felii groase, din care decupam banuti rotunzi cu unealta de scos cotorul de mar.Se vede in prima poza.

Se aseaza alternativ litchii umplute cu cirese si cu kiwi.In mijloc vom pune cu lingura orezul roz, il vom orna cu kiwi drept ochi,cireasa drept nasuc, papion din nuca de cocos si gene din ciocolata neagra si 2 dinti din bucatele de litchii.

Apoi mai puneti sirop de capsuni peste iepuras si zahar pudra pe margini.Gata!Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras roz din orez cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte