Icre de fasole

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2015 | 4760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole alba boabe
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • piper alb
  • boia
  • 2 lg pasta de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat 2-3 ore,apoi se fierbe si se lasa la racit.

Legumele se curata,ceapa si usturoiul se taie iar radacinoasele se dau pe razatoarea mica.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se calesc putin apoi se pun si radacinoasele,sucul de rosii si putina apa. Se lasa pe foc pana cand se inmoaie legumele.

Se pun legumele peste fasole,se aduga boiaua piperul sare dupa gust si se mixeaza totul.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se serveste cu masline,muraturi sau dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]