adica sa bag degetu'n gura dupa ce l-am introdus in una alta?
si daca ma frig la limba,cum mai vorbesc cu voi?
api nu stiu de ce trebuia sa ne incurce cu reteta ei,ca nici lapte gras n-am,nici nu stiu cat sa-l las ooofffffff ma duc si io sa cumpar
atunci când introduci degetul.......să reziste căldurii. Deci, simplu, bagi degeţelul. Daca zici AU!, îl mai laşi să se răcească, dacă degetul rezistă ........
Ce metoda primitiva dom'le
)))))))))
'tu-ti papucii tai!)
fa-l tu mai modern )))
huooooooooo
nici eu nu fac Dia pentru ca atunci cand eram mica si imi dadea mamaie sa mananc iaurt din asta bun facut in casa eu ziceam..........da nu mai ia foc odata fabrica aia de iaurt ca eu m-am saturat de iaurt
pui polonicu'si stai pe Bucataras(pe site...sa ne-ntelegem)
- de ce a trebuit tu sa faci punctarea asta, ranind mii de inimi, mii de doritoare de...iaurt de casa...????
hm???
))
ca sa nu existe interpretari,ca "e unii" care tot timpul rastalmacesc vorbele ca asa putem sa tot facem analiza si sa vedem ca ,branza era moale si grasa de vaca,ori slaba si tare da' de capra si ...de-astea
ori unii zic ca-i potrivit de umeda,dar altora le-ar fi placut si mai ...umeda