Iahnie de fasole

de pana_luminita in Mancaruri de post, 4 Dec 2009 | 9531 vizualizari

 

este post si ce merge mai bine decat iahnie de fasole :))

 

INGREDIENTE

  • fasole alba 250 gr
  • sare
  • ceapa 1 buc
  • usturoi 5 catei
  • pasta de tomate 2 linguri
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si sare dupa gust.

Ceapa o toc marunt si o calesc intr-o lingura de ulei , dupa ce ceapa a prins culoarea aurie adaug cele doua linguri de pasta de tomate.

Apoi compozitia realizata din ceapa si pasta de tomate o pun peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Oana 1

05.12.2009, 12:48

Fetele, incercati sa fierbeti fasolea cu multe legume si sa le pasati si pe ele impreuna, iese mult, mult mai buna! Si cu multe mirodenii: cimbru, busuioc, menta, boia dulce...o nebunie, garantat!!

ionix 1

05.12.2009, 19:01

asa-i Oana... si mama mea face la fel... si are si-o coloristica buna...

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci- de post