Iahnie de dovlecei

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 6378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc dovlecei,
  • 3 buc ceapa,
  • 100 ml ulei,
  • 50 g bulion,
  • 1 legatura de marar verde,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 1 foaie de dafin,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de dovlecei:

Dovleceii rasi de coaja se taie in doua pe orizontala si apoi feliute subtiri.

Se vor cali pe rand in ulei bine incins, apoi se scot intr-un caston. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.

Cand incepe sa se rumeneasca adaugam bulionul si stingem cu apa calda.

Adaugam dovleceii, foaia de dafin, cimbrul si lasam la foc mic 5 minute.

Adaugam usturoiul si verdeata tocate marunt. Condimentam cu sare si piper. O mancare delicioasa atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu rosii