Iahnie de dovlecei

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 6596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc dovlecei,
  • 3 buc ceapa,
  • 100 ml ulei,
  • 50 g bulion,
  • 1 legatura de marar verde,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 1 foaie de dafin,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de dovlecei:

Dovleceii rasi de coaja se taie in doua pe orizontala si apoi feliute subtiri.

Se vor cali pe rand in ulei bine incins, apoi se scot intr-un caston. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.

Cand incepe sa se rumeneasca adaugam bulionul si stingem cu apa calda.

Adaugam dovleceii, foaia de dafin, cimbrul si lasam la foc mic 5 minute.

Adaugam usturoiul si verdeata tocate marunt. Condimentam cu sare si piper. O mancare delicioasa atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.12.2014, 09:48

Gherca Daniela 1

16.12.2014, 09:54

buna

marcela1979 1

16.12.2014, 10:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu rosii uscate