Humus reteta

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 6000 vizualizari

COMENTARII (19)

Merisor 1

21.04.2015, 17:02

Ce pozaaa, ce prezentare!

Ksenya 1

21.04.2015, 17:04

Adele 1

21.04.2015, 17:06

Dya Daniela Andrei 1

21.04.2015, 17:18

Lau 1

21.04.2015, 17:28

Bya Ralu 1

21.04.2015, 17:36

ce bun e si ce fain arata

Oana 1

21.04.2015, 17:56

Delicios!

simona72 1

21.04.2015, 18:04

Imi place tare mult iar prezentarea eate minunata!!

Gherca Daniela 1

21.04.2015, 19:02

reisnaor_2006 1

21.04.2015, 19:05

Ksenya 1

21.04.2015, 20:39

Multumesc de trecere,ma bucur ca va place!

Rocsi 1

21.04.2015, 21:34

Ce prezentare!

Mihaela11_jo 1

22.04.2015, 08:23

F apetisant si gustos
PS. Nautul in tarile arabe se lasa in apa in care se dizolva o lingura de bicarbonat de sodiu si la fierbere se adauga 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu pt a se inmuia mai bine. Felicitari pt reteta e minnata.O zi buna!

dantes 1

22.04.2015, 09:00

bun!

Ksenya 1

22.04.2015, 10:00

Multumesc de trecere!

Ksenya 1

22.04.2015, 10:01

Mihaela 11_jo,multumesc de informatie.

Mihaela11_jo 1

22.04.2015, 20:45

Gicuta 1

06.05.2015, 14:47

Arata tare bine!

mihaelar63 1

05.01.2016, 15:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta libaneza