" Hasca "

de Alexandra Burz in Muraturi, 27 Ian 2014 | 6182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg castraveti
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg gogonele
  • 1 kg ceapa galbena
  • 1 varza
  • 2 kg ardei gras verde
  • 1 kg gogosar
  • 1 kg ardei kapia
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • frunze de dafin
  • zahar
  • otet din mere
  • 3 plicuri de conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA " Hasca ":

Legumele se spala bine, se curata cele care necesita curatire si se feliaza subtire.

Intr-un castron mare le amestecam, adaugam condimentele dupa cust.

Le punem intr-o cratita mare pe foc pana incep sa isi schimbe culoarea, se adauga conservantul, se amesteca bine.

Se imparte in borcane de 800 ml, se infileteaza bine, se pun in "carpe" pana a doua zi, cand pot fi duse la depozitare.

TIPS-URI

1

geniale alaturi de o friptura, un gratar...chisr si goala pe post de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "" Hasca "" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]