Guzel Pilaf - Califul Îngâmfat

de florian in Fructe de mare, 29 Noi 2010 | 8920 vizualizari

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

29.11.2010, 07:59

O poveste desprinsa din" O mie si una de nopti"...te plimba pe covorul fermecat spre un Orient incarcat de magie si mister...si o reteta de milioane

Bucataras Medi 1

29.11.2010, 09:12

ce frumos asterni cuvintele pe hartie....................

giuliana 1

29.11.2010, 09:12

super 5 fur

MotanLaOale 1

29.11.2010, 09:28

basmele copilariei frumos si bun

aziz 1

29.11.2010, 09:29

florian 1

29.11.2010, 09:37

...Ce basme motane...ce basme...dacă sar 2-3 mese încep să cred că e aievea!

nadina73 1

29.11.2010, 10:28

frumos,frumos si iar frumos

Laly 1

29.11.2010, 11:34

Ce frumos

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:58

orice as spune ar pali pe langa asa o prezentare Mancarea ca de obicei este pe masura prezentarii

Mihaela11_jo 1

29.11.2010, 15:12

Cititul retetelor tale e intotdeauna o delectare, o evadare din rutina
Pilaful :o simfonie de arome si culori

florian 1

29.11.2010, 15:54

Mulţumesc...mulţumesc...mor de plăcere când sunt lăudat!

mamaieelena 1

03.12.2010, 11:20

mai floriane dar stiu ca ai vocatie de scriitor de povesti pe langa bucatar cu talent daca asta vrei sa auzi ai vazut scris felicitari

susu 1

03.12.2010, 22:16

superb, nota 20. Clestisori am mancat si sunt grozavi, fructe uscate folosesc adesea la cozonaci si checuri, sunt minunate insa la orez n-am incercat, cred ca e delicios

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 10:40

Criss 1

29.12.2010, 11:52

Super reteta.

MIUTA 1

13.01.2011, 14:36

elena1988 1

13.02.2011, 18:14

diaconta 1

08.04.2011, 23:55

am venit sa-i spun La multi ani Califului Florian sa traiesti mult si frumos si mai vino pe la noi sa ne gatesti

adry88 1

22.05.2011, 18:37

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu legume