Gustari reci pe minifrigarui

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2010 | 13889 vizualizari

 

Va prezint o varianta simpla si eleganta de a prepara niste gustari reci asortate , care pot sa isi gaseasca foarte bine locul si la o masa de sarbatoare sau la o cina obisnuita , servite cu paine prajita si salata.

 

INGREDIENTE

  • betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari ) ,
  • o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii ) ,
  • cascaval,
  •  salam,
  • sunca,
  • carnaciori,
  • rosii cerise,
  •  castraveti,
  • ridichii rosii  si ce mai gasiti si doriti sa puneti….in functie de preferinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci pe minifrigarui:

Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile.

Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta.

 Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust.

 Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.

 Am asezat pe platou cateva betisoare si am decorat cu ierburi speciale pentru salate, au si usturoi si ardei uscat si pe langa faptul ca arata foarte bine dau un gust foarte bun. Am fost foarte incantata de rezultat, arata foarte bine si sunt si foarte economice, au iesit foarte multe din cantitate mica de mezeluri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci pe minifrigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Bunica 1

01.04.2010, 22:06

Silvia,daca timpul ar sta in loc ar fi perfect !

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:06

danis 1

02.04.2010, 00:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez Primavera