Gulas in varianta olteneasca cu gnocchi din cartofi

de epurasha2bb in Vita, 9 Mar 2010 | 8168 vizualizari

COMENTARII (11)

nadina73 1

09.03.2010, 21:49

arata grozav de bine,cred ca este foarte gustos

nadina73 1

09.03.2010, 21:51

am facut gulas in ceaon dar cu carne de oaie afara la foc de lemne ci cu cartofi..........orice mancare la foc de lemne e minunata ,bravo

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:35

numai bun poate fi

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:30

noua ne-a placut tare mult! gnocchiile care mi-au ramas (in gulas am pus doar o parte) le-am prajit ca pe gogosi si eu iesit tare gustoase.

Miha 1

10.03.2010, 11:58

Ce avatar mumos ti-ai pus.

epurasha2bb 1

10.03.2010, 12:54

merci miha, pai am zis sa mi se vada si mie si urechile de epurasha!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 12:56

mai vreau sa mentionez ca Gulasul este ideal a se face cu o combinatie de carne porc-vita! sfatul ii apartine unei gospodine pricepute si care e in tema fiind jumate unguroaica, Lia, si eu il dau mai departe!

Oana 1

10.03.2010, 13:38

Iepuraso, chiar esti mumoasa foc Si uite ce mi-am pus din cauza ta Cu masca ta din mancare mi-ai amintit de Venetia

epurasha2bb 1

10.03.2010, 19:19

eeehe, pe unde mi-ai umblat! ia sa faci tu o reteta venetiana daca-i pe asa! sa vedem si noi astia ''neumblati''

ArianaBala 1

27.01.2012, 13:44

Am facut si eu un gulas, cu galuste de cartofi! A iesit f f f bun! Merci pt inspiratie

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:09

ma bucur ! pupici tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc