O mare bunatate!!!!
Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs.
intr-o tigaie se pune putin ulei.
cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti.
dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin.
acoperim bine cu apa carnea si se lasa la foc potrivit.
morcovul il curatam ,il spalam,si il taiem in doua,apoi feliute subtiri.
ardeiul verde si galben il spalam si il taiem cubulete.
daca mai trebuie mai completam cu apa.
rosiile le curatam de pielita si le tocam.
dupa ce a fiert cam 15 minute carnea cu ceapa,adaugam morcovul si ardeiul.
lasam sa mai fiarba 10-15 minute si adaugam si rosiile.
cand e aproape gata carnea se adauga vinul,pasta de gogosari.
condimentam cu sare,piper si boia.
mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.
patrunjelului ii indepartam cozile,il spalam si il tocam si il presaram pe deasupra.
se srveste cu muraturi si puteti face si o mamaliguta(eu nu am facut!!!!)
1
eu l-am facut putin mai zemos,dar daca va place mai scazut il lasati mai mult pe foc.